Kvalitetssikring i produksjonen av avløpssystemer i rustfritt stål

Sunn fornuft, fremragende håndtverk og den mest avanserte produksjonsteknologi blir kombinert for å sikre den høyeste kvalitet i våre produkter.

En kombinasjon av moderne produksjonsprosesser og håndtverk
BLÜCHER bruker en prosessbasert tilnærming i hvert steg av produksjonen. Våre fasiliteter i Vildbjerg har det mest moderne anlegg for produksjon av rør i Europa, som ruller og sveiser rør samt laserskjærer, stanser, håndsveiser og bejser. Vi arbeider med en sterk kombinasjon av håndtverk og robotteknologi for å sikre korte leveringstider og skreddersydde løsninger.

Sertifisert kvalitetssikring
BLÜCHER prioriterer kvalitetssikring høyt. Derfor ble vi ISO 9001-sertifisert i 1991 som en av de første bedrifter i Danmark. Det betyr at vi fortløpende kontrollerer vår produksjonsprosess fra utvelgelse av leverandører til ferdig produkt og emballering.

Grundig dokumentering og manuell testing
Hver eneste leveranse av rustfritt stål til BLÜCHER kommer med et materialsertifikat som dokumenterer at det rustfrie stålet oppfyller kravene som BLÜCHER stiller. Kun godkjent materiale blir brukt i produksjonen. Før det ferdige produktet sendes ut til kunden, blir det manuelt trykktestet. Dette for å sikre at produktet tåler det trykket som oppstår når vann strømmer gjennom. Vår produksjonsprosess blir regelmessig undersøkt gjennom interne kontroller og eksterne revisjoner fra Danske og utenlandske kontrollinstanser.

News

Til arkivet ->