BLÜCHER omsetter sine verdier til praksis

Kunder over hele verden stoler på vår know-how, sunne fornuft og dedikerte service.

Know how

I BLÜCHER betyr know-how virkelig å vite hvordan. Det betyr at vi bruker vår erfaring fra over 50 år til å arbeide med rustfritt stål for å lage holdbare løsninger. Løsninger som passer til alle typer byggetradisjoner og som er utviklet for å skape ”flow” i avløpssystemer.

Vi bruker vår kunnskap til å spille en aktiv rolle i å sette internasjonale standarder. Vår produktutviklingsavdeling har egne testfasiliteter og samarbeider med internasjonalt annerkjente institutter, som for eksempel Teknologisk institutt.

Sunn fornuft

Forretningen BLÜCER er bygget opp ved å bruke sunn fornuft. Vi har en global tilnærmelse ved å holde et våkent øye med våre markeder og prioriterer vår lokale tilstedeværelse, noe som gjør oss i stand til å bruke vår kunnskap og tilpasse våre produkter og løsninger til lokale byggeskikker over hele verden.

Vår sunne fornuft er også grunnen til at vår produksjon kun er flyttet få kilometer fra hvor grunnleggeren utviklet den første slukristen. Den fleksibilitet og ekspertise vi oppnår ved å kombinere høyteknologisk produksjon med solid håndtverk, betyr at vi raskt kan tilpasse oss endringer i kunders og markeders behov samt overholde korte leveringstider, selv for skreddersydde løsninger.

Dedikert service

Et høyt servicenivå er essensielt. Vi yter en fleksibel og effektiv service til våre kunder og gjør det enkelt å samarbeide med oss.

Å oppfylle og overgå våre kunders forventninger er en del av vår kultur. Det er grunnen til at våre ansatte er vår viktigste verdi. Hver dag sørger vi for teknisk rådgivning, tekniske tegninger til prosjekter og sikker levering av produkter over hele verden. Vår produksjonsprosess er optimert slik at vi kan levere skreddersydde løsninger som imøtekommer våre kunders avvanningsbehov.

News

Til arkivet ->