30.11.2018

Sluk til dusj, bad og kjøkken


Hotell Norge by Scandic er et av Scandics unike signaturhotell og åpnet 29.juni 2018 etter en omfattende totalrenovering. Hotellet som har en av Bergens beste beliggenheter, midt i hjertet av Bergen sentrum, omkranset av De syv fjell og bare noen hundre meter fra Fløibanen.

Tiltakshaver er Scandic Hotels og rørlegger Chr.M.Vestrheim AS er utførende rørlegger. Her har vi hatt et godt samarbeid med utførende rørlegger hele veien gjennom prosjektet og sammen funnet løsninger der det vært utfordringer.

Hotellet har fått 415 nye hotellrom, 11 Junior suiter, 5 Master suiter og 1 Presidential suite. Alle suitene har en fantastisk utsikt over Lille Lungegardsvann, og en av suitene har Jacuzzi på terrassen.

Her har BLÜCHER levert WaterLine designrenner og sluk for alle dusjer og bad. På kjøkken har sluk, brønner og renner blitt levert. Alt selvsagt i rustfritt utførende med høye vannkapasiteter, hygienisk designede og solide løsninger. Alt i topp kvalitet.

av John Skinner BLÜCHER® Norway AS


Markedets laveste boligsluk

Markedets laveste boligsluk med godkjent pungvannlås • Boligsluk i rustfritt stål med vannlås • Overholder kravene i EN1253 • SINTEF godkjent TG20028

Se produktblad