BLÜCHERs markeder

Bolig
Rene og hygieniske forhold på baderom, toaletter og i kjellere er viktig for en huseiers velvære. BLÜCHER produserer effektive og estetiske løsninger som også er enkle å rengjøre. Det rustfrie stålet gir et vakkert og klassisk utseende.

Kommersielt
Kommersielle bygninger som sykehus, skoler, resturanter og treningssentre stoler alle på BLÜCHERs kjernekompetanse innen utvikling og produksjon av sluk, renner, brønner og avløpsrør. Vi tilbyr våre kunder et bredt spekter avløpsløsninger for kommersielle bygninger.

Industri
BLÜCHER spesialiserer seg på avløpsløsninger til store industrianlegg. Vi tilbyr et stort utvalg av sluk, renner, brønner og avløpsrør, både som standard og spesialløsninger. Våre produkter er designet for å sikkert lede bort vann i produksjonslokaler, labratorier, storkjøkken, garderober og mye mer.

Marine
Marineindustrien har en helt spesiell plass hos BLÜCHER. Cruiseskip, ferjer, yachter, handels- og krigsskip såvel som offshoreplattformer, regner alle med våre løsninger til havs, hvor god hygiene og lav vekt er essensielt.

News

Til arkivet ->