Vår historie

BLCHR_our_story_grid

Hvem vi er

BLÜCHER ble grunnlagt av den danske rørleggeren Johannes Blücher Skibild, en mann med en visjon, et oppdrag, og begge føttene solid plantet på jorden. Sammen med sin kone lette han etter bedre ristløsninger for avløpsinstallasjoner og de begynte å produsere rister i rustfritt stål i låven sin. Siden da har BLÜCHER-gruppen fortløpende utviklet både produktutvalg og tjenester.

Hva vi gjør

Etter hvert som vi beveger oss fremover og utfordrer gårsdagen med nye design og løsninger, står vi fast ved vårt grunnlag i god håndverksmessig utførelse, kvalitet og den jordnære holdningen til vår grunnlegger. Vi bestreber oss på å gjøre det enklest mulig å gjøre forretninger med oss, slik at du kan fokusere på kompleksiteten i prosjektene. De fleste standardproduktene er på lager, og leveringsbetingelsene våre er fleksible. Vi leverer organisert dokumentasjon som kataloger, miniguider, BIM-objekter og en omfattende nettbasert produktdatabase for referanse når du skulle trenge det. Alle produkter leveres selvfølgelig med en detaljert steg-for-steg-guide til installering, og tilpassede prosjekter støttes i tillegg med omfattende dokumentasjon og CAD-tegninger. Guidene kan finnes på nettsidene våre i tilfelle BLÜCHER-produktet ditt behøver vedlikehold.

Hvor vi skal

Vi holder flyten oppe ved hele tiden å forbedre og øke utvalget vårt av produkter, dokumentasjon og kommunikasjon. Akkurat som Johannes Blücher Skibild var på utkikk etter en bedre rist for avløpsløsninger, er vi alltid på utkikk etter muligheter til å utvide våre verdensomspennende tjenester og representasjon for å tilpasse oss lokale krav og samtidig oppfylle dine spesifikke behov. Derfor er vi stolte av å ha gått sammen med Watts-familien av merkevarer for å tilby vannløsninger av høyeste kvalitet.

Les mer om Watts