Historie

Fra låven til en moderne fabrikk

Historien bak BLÜCHER starter i 1965, da rørlegger Johannes Blücher Skibild så et behov for en mer estetisk tiltalende rist til gulvsluket på badet. Sammen med sin kone Gerda startet han produksjonen av rister hjemme på gården nær Vildbjerg i Vestjylland.

I dag er vi en del av Watts-familien av merkevarer, og en ledende global produsent av sluksystemer i rustfritt stål. Produktene våre brukes over hele verden – men etterspørselen har flyttet produksjonen inn i BLÜCHERs fabrikk i Vildbjerg.

1366x768_Floor_Drains_and_Channels_Upper_Round_top_01

Løsninger for alle

Produktutvalget vårt består av mer enn 2500 produkter, inkludert standard og tilpassede gulvsluk, taksluk, avløpsrør og avløpskanaler. Alle avløpsløsningene våre produseres i rustfritt stål for å sikre høy kvalitet, utmerket kapasitet og optimal hygiene med minimalt vedlikehold og lang levetid. Våre avløpsløsninger utvikles i et fleksibelt modulsystem, som lar kundene kombinere underkomponenter for å skape komplette produkter som passer til deres behov. Vi tilbyr også tilpassede løsninger der fleksibilitet og håndverk spiller en nøkkelrolle i produksjonen.

customer_service_office_BL

Med deg fra start til slutt

Kunder over hele verden stoler på vår kompetanse, sunne fornuft og dedikerte service. Vi er lidenskapelig opptatt av å holde flyten oppe, hele veien.