BLÜCHER® EuroPipe

Europipe_group

Spar tid og penger med minimal arbeidskraft

BLÜCHER® EuroPipe er en slitesterk og arbeidsbesparende løsning som kan brukes over og under bakken til mange ulike formål. Dette push-fit avløpsrørsystemet veier bare en tredjedel av tilsvarende løsninger i støpejern, og kan installeres av bare én person – noe som sparer både tid og penger, samtidig som det krever mindre arbeid. Hvert eneste BLÜCHER® EuroPipe avløpsprodukt er utviklet for å holde flyten oppe gjennom driftssikre koblinger, samtidig som det øker bruksverdien og levetiden for avløpsprosjektene og installasjonene, og er bra for forretningen.

BLÜCHER® EuroPipe:

  • Driftssikre tilkoblinger
  • Enkel installering
  • Minimal arbeidskraft
  • Standard- og skreddersydde løsninger
  • Bærekraftige og hygieniske løsninger i rustfritt stål
Europipe_save_money

Bærekraftighet fra vugge til grav

Etter å ha tatt høyde for kostnader til materialer, installering, vedlikehold og avhending, konkluderte en uavhengig rapport om levetidskostnader at BLÜCHER® EuroPipe er den mest kostnadseffektive løsningen sammenliknet med andre materialer.

Fordi den er produsert i rustfritt stål uten noe ekstra belegg, er BLÜCHER® EuroPipe 100 % resirkulerbar uten tap av egenskaper etter sin levetid – som er mer enn 50 år. Den høye etterspørselen etter rustfritt stål over hele verden gjør BLÜCHER® EuroPipe til et økonomisk anleggsmiddel.

Støtter mange ulike bruksområder

BLCHR_residential

Bolig

BLÜCHER® EuroPipe er egnet for nye bygg og renoveringsprosjekter, og gir den rette flyten i eneboliger og fra øverste etasje til kjelleren i fleretasjes-boliger.

Last ned PDF

BLCHR_hospital_comm

Kommersielt

Det lette push-fit systemet sammen med eksepsjonell brannmotstand gjør BLÜCHER® EuroPipe til et foretrukket rørsystem i prosjekter over hele verden. Sykehus, skoler og flyplasser er blant våre lojale kunder.

Last ned PDF

BLCHR_pharm_industrial

Industriell

Fødevare-, drikke- og farmasøytisk industri verdsetter BLÜCHER® EuroPipe for sin hygiene og bærekraft. Den glatte overflaten i rustfritt stål og den høye kapasiteten forhindrer avleiringer inne i rørsystemet, samtidig som rustfritt stål gir en løsning som krever minimalt med vedlikehold og gir maksimal levetid. AISI 316L rørsystem i rustfritt stål er den perfekte, holdbare løsningen for den kjemiske industrien.

Lær mer
Blucher cruise

Marine

BLÜCHER® EuroPipe rørsystem er helt utskiftbart mellom vakuum- og selvfallssystemer for svart- og gråvann i marine bruksområder. Skipsverft og eiere over hele verden er avhengige av vår langvarige, lette, brannsikre, hygieniske og pålitelige løsning for deres sanitæravløpssystem.

Lær mer
Terje Hals
Daglig leder
Aug Larsen

“EuroPipe-rørene er mye lettere, og kan håndteres av én person alene. Det sparte oss for mange tunge løft, og gjorde det mulig å jobbe mer effektivt.”

Product Image - Straight pipe

Rette rør

Vi tilbyr et bredt spekter av rette rør med diameter mellom Ø40 mm - Ø315 mm og lengder mellom 150 mm-6000 mm.

Bla gjennom rette rør

Hvordan handle

Finn lokale distributører som selger BLÜCHER-produkter og tilbehør.

Finn din lokale salgsrepresentant for spørsmål om alle BLÜCHER-produkter og tilbehør, kundestøtte eller for å få et tilbud.

Boligeier? Beklager, BLÜCHER salgsrepresentanter selger ikke direkte til forbrukerne. Se din lokale forhandler.