BLÜCHER® EuroPipe

Europipe_group
BLUCHER_europipe_typemark_sq
Europipe_Hotel_Radisson_Berlin

Spar tid og penger med minimal arbeidskraft

BLÜCHER® EuroPipe er en slitesterk og arbeidsbesparende løsning som kan brukes over og under bakken til mange ulike formål. Dette push-fit avløpsrørsystemet veier bare en tredjedel av tilsvarende løsninger i støpejern, og kan installeres av bare én person – noe som sparer både tid og penger, samtidig som det krever mindre arbeid. Hvert eneste BLÜCHER® EuroPipe avløpsprodukt er utviklet for å holde flyten oppe gjennom driftssikre koblinger, samtidig som det øker bruksverdien og levetiden for avløpsprosjektene og installasjonene, og er bra for forretningen.

BLÜCHER® EuroPipe:

  • Driftssikre tilkoblinger
  • Enkel installering
  • Minimal arbeidskraft
  • Standard- og skreddersydde løsninger
  • Bærekraftige og hygieniske løsninger i rustfritt stål

Bærekraftighet fra vugge til grav

Etter å ha tatt høyde for kostnader til materialer, installering, vedlikehold og avhending, konkluderte en uavhengig rapport om levetidskostnader at BLÜCHER® EuroPipe er den mest kostnadseffektive løsningen sammenliknet med andre materialer.

Fordi den er produsert i rustfritt stål uten noe ekstra belegg, er BLÜCHER® EuroPipe 100 % resirkulerbar uten tap av egenskaper etter sin levetid – som er mer enn 50 år. Den høye etterspørselen etter rustfritt stål over hele verden gjør BLÜCHER® EuroPipe til et økonomisk anleggsmiddel.

Støtter mange ulike bruksområder

BLCHR_residential
BLCHR_hospital_comm
BLCHR_pharm_industrial

Industriell

Fødevare-, drikke- og farmasøytisk industri verdsetter BLÜCHER® EuroPipe for sin hygiene og bærekraft. Den glatte overflaten i rustfritt stål og den høye kapasiteten forhindrer avleiringer inne i rørsystemet, samtidig som rustfritt stål gir en løsning som krever minimalt med vedlikehold og gir maksimal levetid. AISI 316L rørsystem i rustfritt stål er den perfekte, holdbare løsningen for den kjemiske industrien.

BLCHR_cruise_marine

Marine

BLÜCHER® EuroPipe rørsystem er helt utskiftbart mellom vakuum- og selvfallssystemer for svart- og gråvann i marine bruksområder. Skipsverft og eiere over hele verden er avhengige av vår langvarige, lette, brannsikre, hygieniske og pålitelige løsning for deres sanitæravløpssystem.

Terje Hals
Daglig leder
Aug Larsen

“EuroPipe-rørene er mye lettere, og kan håndteres av én person alene. Det sparte oss for mange tunge løft, og gjorde det mulig å jobbe mer effektivt.”

Product Image - Straight pipe

Rette rør

Vi tilbyr et bredt spekter av rette rør med diameter mellom Ø40 mm - Ø315 mm og lengder mellom 150 mm-6000 mm.

Hvordan handle

Finn lokale distributører som selger BLÜCHER-produkter og tilbehør.

Finn din lokale salgsrepresentant for spørsmål om alle BLÜCHER-produkter og tilbehør, kundestøtte eller for å få et tilbud.

Boligeier? Beklager, BLÜCHER salgsrepresentanter selger ikke direkte til forbrukerne. Se din lokale forhandler.