Aker BioMarine

Krill fra antarktisk vann blir omgjort til ernærings- og kostholdsprodukter i nybygd fabrikk med avvanning fra BLÜCHER

 

Kunde

Aker Biomarine

 

Sted

Ski, Norge

 

Omfatter

Aker Biomarine er et bioteknisk firma som er verdensledende i produksjon av nærings- og kostprodukter som inneholder krill fra Antarktis vatten. I 2022 bygget Aker Biomarine en ny krillfabrikk i Ski, Nordre Follo kommune i Norge. Fabrikken er den første som produserer protein basert på krill, og er også et kombinert forsknings- og innovasjonssenter. Fabrikken er cirka 3000 kvadratmeter stor.

 

Kundens behov

Morten Børsum, salgsansvarlig Øst for BLÜCHER Norge, forteller:

- Ettersom det er ett selskap som produserer næringsmiddel, ble det lagt stor vekt på hygiene og sikkerhet. Derfor valgte de vår mest hygieniske avløpsløsning, Hygienic Pro, både i form av bønner og renner. Den lengste renna her er over 20 meter lang. I tillegg er alle avløp lagt i rustfri EuroPipe.

 

Løsning

Dette er levert: 8 stk Hygienic Pro avløpsrenner, til sammen 75m. 35 stk Hygienic Pro-bønner. Og 350 m rustfrie EuroPipe-rør i dimensjoner fra 50-250 mm.

 

Resultat

Aker Biomarine er fornøyd med både utførsel og utseendet av installasjonen i den nye fabrikken. Monteringen er utført av City Rør AS under ledelse av Kristian Nordermoen.

- Rørene er lett å jobbe med, sier Kristian. De veier lite og er lett å kappe med rørkutteren. Så montasje går raskt.

Også monteringen av hygiene rennene har gått bra:

- Lange renner skjøtes med flenser. De kommer ferdig merket, så det er enkelt å koble dem riktig sammen. Dette blir et veldig godt og trygt anlegg, som vi er stolte av å levere.

 

Samarbeidende firmaer

City Rør AS, Brødrene Dahl

Industri

Produksjon & Industri

Kategori

Produkt(er) installert:

Kristian Nordermoen
City Rør AS

Rørene er lett å jobbe med. De veier lite og er lett å kappe med rørkutteren. Så montasje går raskt.