Norsk Kylling

Hygienic Pro fra BLÜCHER for å møte de høye kvalitetskravene til hygiene

Del denne kasusstudien

Industri

Produksjon & Industri

Kategori

Produkt(er) installert:

Kunde

Norsk Kylling

Sted

Orkanger, Norge

Omfang

Norsk Kylling er en norsk næringsmiddelbedrift som slakter og videreforedler kyllingprodukter i ulike utførelser, fra klassisk kyllingfilet til krydret kylling, pølser og panerte kylling nuggets. Norsk Kylling leverer blant annet kyllingprodukter til REMA 1000 under merkenavnet Solvinge som eies 100% av Rema. Bedriften ligger i første rekke når det kommer til bærekraft og dyrevelferd og har fått flere utmerkelser og priser for sitt arbeid innenfor disse områdene de siste årene.

Hva kunden trengte

Torstein Røsholt, daglig leder på BLÜCHER og som har vært salgsansvarlig for dette prosjektet forteller:

- Norsk Kylling ville bygge Norges mest moderne slakteri, og fokus lå på å velge de beste løsningene for både dyrevelferd, produksjon og hygiene da anlegget skal driftes og vedlikeholdes i mange år fremover.

Løsning

- Det ble valgt fra øverste hylle når det gjelder kvalitet og avløpssystem. Hygienic Pro fra BLÜCHER er da det naturlige valg for de områder i fabrikken der hygienekravene er høyest, sier Torstein.

For andre områder i fabrikken der hygiene ikke er like avgjørende installeres gulvbrønner og renner i standard størrelser fra BLÜCHER. Disse rennene er også av høy hygienekvalitet.

Resultat (ROI)

De ansatte på Norsk Kylling sier at sluk, renner og rister i anlegget er meget rengjøringsvennlige og fungerer godt i daglig drift. Det ble også fremhevet hvor viktig det er at driftspersonell tas med allerede i prosjekteringsfasen for å få ett så bra sluttresultat som mulig.

Samarbeidene bedrifter

Erichsen & Horgen, Bravida AS
Det framheves også hvor viktig det er at driftspersonell tas med allerede i prosjekteringsfasen for å få et så bra sluttresultat som mulig.