Hennig-Olsen Is

 

Kunde

Hennig-Olsen Is

 

Sted

Hannevika i Kristiansand, Norge

 

Omfatter

Iskrem har en helt spesiell plass i våre alles hjerter, store og små. Og Hennig-Olsen er utvilsomt "Kremen av Iskrem".

Hygiene og funksjon, og kvalitet over tid er avgjørende faktorer for Hennig-Olsen Is, også i den nyeste produksjonsdelen i Hannevika i Kristiansand. På agendaen sto utvidelse av produksjonslokaler og arealer til egen sjokoladeproduksjon, topping, rippel og annet. Derfor ble valget av rustfrie avløpsinnstallasjoner gjort enklere, gjennom et tidlig samarbeide i prosjekteringen. Hygienic Pro avløpsrenner og detaljer, og EuroPipe rustfrie rør og deler, ble soleklare valg i rene soner i produksjonen.

 

Kundens behov

Avløpsrenner og sluk med særdeles høye hygienekrav, kjøresterke kvalitetsløsninger med gode funksjoner for drift og vedlikehold, og ikke minst riktige kapasiteter i silkurver og utløpskasser i avløpsrennene. Og selvsagt riktige løsninger for samhandling og funksjon, mot et solid, flytende lagt, toppdekke i gulvkonstruksjonen.

 

Løsning

BLÜCHERs egne patenterte renne- og rist-løsninger, med matvareindustriens anbefalte løsninger ble levert og montert 2019 og 2020. Det inkluderte:
                     

  • Renner i varierende lengder, med utløpskasser i størrelser- og plassert etter planer og produksjonslayout.
  • Hygiene-rister spesielt tilpasset hygienekrav, i de spesifikke sluk- og renne-løsninger valgt.
  • Store utløpskasser og silkurver med store kapasiteter, for minisering av nedetider for drift og vedlikehold.
  • EuroPipe avløpsrør og deler i bunnledningsplan, og opplegg i produksjonslokaler. Hygienisk optimalt, og enkel montering.

 

Resultat

"Vi er svært tilfreds med valgte løsninger, med henblikk på kapasiteter og funksjoner. Og vi har fått de avløpsrenner og punkter vi trenger, for nåværende produksjonslayout, og til dels for fremtidige endringer", forteller personale på Hennig-Olsen Is.

 

Samarbeidende firmaer

Egeland Rør AS, og Brødrene Dahl.

Industri

Produksjon & Industri

Kategori

Produkt(er) installert: