Nytt BLÜCHER MagiCAD Cloud Selection verktøy

MagiCad Selection tool

Enkel å velge blant BLÜCHERs avløpsprodukter med det nye BLÜCHER MagiCAD Cloud Selection verktøyet.

Det nye BLÜCHER MagiCAD Cloud Selection verktøyet er en produktvelger som gjør det enkelt for deg å velge blant BLÜCHERs avløpssystemer. Brukeren velger produkttypen, og konfigurasjonsvalgene endrer seg deretter. Produktdata, bilder og spesifikasjoner vises og oppdateres når det gjøres endringer.

Her er en video om hvor enkelt det er å benytte verktøyet.

 

”Hos BLÜCHER får BIM mye oppmerksomhet. – vi kaller det gjerne ”BIMportance”. Ettersom BIM konstant blir mer og mer viktig i byggebransjen over hele verden, ønsker vi å gå i front og tilby våre kunder gjennomtenkte BIM-løsninger som imøtekommer de faktiske krav på markedet. For oss er ikke dette en engangsjobb, vi følger konstant markedet og utvikler vår BIM-stategi i samsvar med det.”

-Gert Siekmans, Senior Business Developer, BLÜCHER

 

 

De valgte produktene kan settes dirkete inn i MagiCAD- og Revit-prosjektene via MagiCAD Connect-applikasjonen, som er en standard del av MagiCAD-installasjonen. For alminnelige Revit-brukere er MagiCAD Connect tilgjengelig i Autodesk app store eller på MagiCADs egen portal.

Du finner online produktvelgeren her.

 

Gert Siekmans fortsetter: ” Vi har allerede våre produkter tilgjengelige i MagiCAD og i andre produktbiblioteker, men vi ønsker å ta enda et skritt fremover og gi våre kunder en smart løsning for lettere valg av våre produkter. Vårt fokus er på våre kunders behov, hva ønsker de, og hvordan vi kan hjelpe med denne prosessen ved å gi dem de riktige verktøyene.


Vi legger stor vekt på hvordan våre produkter vises, hvordan de kan brukes og velges til et prosjekt – som gir oss forbedret synlighet og skiller oss fra andre.”

 

 

Om MagiCAD Connect

Ved installasjon av MagiCAD Connect kan Revit-brukere gratis sette inn en utvalgt del av MagiCAD Cloud’s BIM-objekter i opprinnelig Revit RFA-format.

Utover det så gir MagiCAD Connect adgang til MagiCADs utvelgelsesverktøy. Dette er webapplikasjoner som hjelper brukeren med å velge og konfigurere komplekse produkter.
Når det ønskede produktet er konfigurert, kan det settes direkte i MagiCAD eller Revit-prosjektet som et BIM-objekt med korrekte tekniske opplysninger.

Del denne artikkelen

Leter du etter nyheter for investorrelasjoner?

Medieforespørsler?